PROTECTIA ARHANGHELULUI CHAMUEL

 

Chamuel  sau Khamuel inseamna “Cel care il vede pe Dumnezeu”. In Cabala, Chamuel este Arhanghelul lui Geburah, cel de-al cincilea Sephirot (aspect al lui Dumnezeu) din Arborele Vietii.

In textele traditionale, Chamuel este considerat unul dintre cei sapte arhangheli aflat in prezenta lui Dumnezeu. El este mesagerul Iubirii Divine, un aspect fundamental al vietii. Invocat, el ne conecteaza cu Legea Divina a Iubirii, trezeste in noi manifestarea Iubirii Divine si iubirea pentru ceilalti.

Chamuel ne invita sa privim lucrurile dintr-o alta perspectiva, avand acces la Adevarul ca fiecare dintre noi este un copil iubit al lui Dumnezeu. Chamuel ne umple inima, mintea, sufletul si trupul cu Iubire, inspirandu-ne sa o daruim si celorlalti neconditionat. Acest fapt va dezvolta in noi calitati sufletesti din perspectiva divina: bucurie, bunatate, intelegere, respect, iertare, compasiune, pace, armonie, optimism, sinceritate, libertate interioara. Chamuel ne ajuta sa manifestam in noi starea de adoratie divina, oferindu-ne ajutor in toate aspectele importante ale vietii. Aduce pacea la nivel individual, dar si global.

Numit si “Ingerul care gaseste ceea ce cauti”, Chamuel ne ajuta sa ne aflam nu numai menirea in viata, dar si o slujba mai buna sau orice alt aspect concret. Cum ar fi gasirea unui obiect pierdut.

Arhanghelul Chamuel ne vindeca relatiile cu cei din jur, asistandu-ne in dizolvarea disensiunilor sau a conflictelor. Armonizand, aducand lumina si presarand Iubire de fiecare data. Inspiratia sa pentru a ne insusi atitudinea corecta aduce constientizarea sincera a propriilor noastre emotii si sentimente, ca si impartasirea lor cu fermitate si in mod armonios.

Semnele si sincronicitatile pe care le primim de la Dumnezeu sunt asistate de catre acest minunat Arhanghel, care ne ghideaza pe drumul implinirii misiunii spirituale. De multe ori,  actiunile Arhanghelului Chamuel se intrepatrund cu ale Arhanghelului Jofiel si Mihail. Sunt inlaturate astfel frica, sovaiala, nelinistea, nesiguranta, amanarea, fiind propulsate toate calitatile necesare pentru a razbi pe calea aleasa. Energiile joase din invelisurile subtile sunt eliminate, iar creativitatea poate din nou inota in Oceanul Iubirii Divine.

Aspiratiile sufletelor romantice sunt intampinate de grija Arhanghelului Chamuel, care intotdeauna va scoate la suprafata iubirea autentica. Ghidarea acestuia va conduce spre cupluri unite in iubire coplesitoare si daruire exuberanta.

Prin urmare, sa nu pregetam sa cerem ajutorul acestui Inger al Iubirii, bucurandu-ne de roadele dulci ale ajutorului sau divin. Prin protectia, inspiratia, binecuvantarea si ghidarea sa si a alaiului sau ceresc. O gratie care ne aduce pace, echilibru si multa iubire.

Un gând despre „PROTECTIA ARHANGHELULUI CHAMUEL”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s