MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 20-26 MAI 2019

Zilele urmatoare il avem alaturi pe Arhanghelul Raziel, de la care primim un imbold puternic in directia manifestarii a ceea ce ne dorim. Atentie, prin urmare la ceea ce gandim!

Daca avem vreo indoiala cu privire la resursele noastre interne, din fericire Raziel ne stimuleaza forta interioara, cu o conditie: sa-i solicitam ajutorul. E posibil sa nu ne simtim pregatiti sa mergem inainte si totusi Ingerii ne asigura ca experientele de pana acum ne-au antrenat suficient incat sa indraznim sa intram prin usa oportunitatilor deschise pentru noi.

Prin urmare, sa ramanem concentrati pe ceea ce ne dorim inseamna un aliniament in ganduri, emotii si actiuni. E un efort concentrat, care va accelera calea manifestarii.

Ingerii ne mai recomanda dezvoltarea acelei laturi din noi, conectata copilului interior. Asta inseamna bucurie, iar bucuria va trezi vocea interioara. E o binecuvantare, un dar catre potentialul nostru divin, racordat Adevarului si scopului sufletului.

De asemenea, conexiunea cu copilul interior ne va aduce mai mult chef de a ne face mici-mari bucurii atat noua, cat si celor din jurul nostru. Vom simti poate mai multa atractie fata de copii in general, dar si ei vor fi atrasi mai mult de noi, in functie de relatia pe care o avem cu noi insine privind copilul interior.

In aceeasi nota, e posibil sa vrem sa ne odihnim mai mult. Sa gasim timp si pentru asta. Sa aducem mai mult zambet in noi, fapt care ii poate ajuta si pe cei din jurul nostru.

Alaturi ne sta si Arhanghelul Rafael, Ingerul care vindeca in numele lui Dumnezeu, inconjurandu-ne cu o lumina protectoare verde smarald. Ne poate asista nu numai in vindecarea de ordin fizic, mental, emotional, spiritual, dar si a aspectelor din viata noastra care au nevoie de acest lucru, inclusiv cu scopul nostru aici pe Pamant.

Cand Rafael se afla in preajma noastra, vom simti energia sa calma, placuta, linistitoare, care restaureaza de la interior spre exterior si care curge asemenea unei cascade de apa limpede pe noi si prin noi, curatindu-ne de energii toxice. Pana si respiratia intr-un asemenea tip de energie este ca un aer proaspat.

Avem ajutoare puternice care ne ajuta in plan evolutiv, amplificandu-ne si intuitia. Atentie la mesajele primite! Acestea vin cel mai des pe caile la care suntem mai receptivi. Nu le ignorati si nu le lasati sa treaca! Sentimentele, visele, gandurile pot aduce ghidari pretioase. Darurile spirituale sunt activate si prin meditatie. E atat de frumos sa meditezi si sa inveti in timp ce meditezi, in asa fel ca darurile tale sa se deschida mai mult!

Nu exista temeri cand lucram cu Dumnezeu. DUMNEZEU e IUBIRE PURA. Sa-i incredintam poverile noastre, grijile, gandurile si le va spala, curata, alchimiza, vindeca, oferindu-ne cele mai bune solutii.

Mesajul Apei vine cu puritatea si intelepciunea Esentei adevaratei frumuseti care se afla in fiecare din noi. E in legatura cu grija fata de copilul nostru interior, amintita mai devreme. In acelasi timp, puritatea intentiilor si intelepciunea gandurilor noastre ne umplu inimile cu iubire si recunostinta, cu fericire si pace. Cu bucuria vietii, spre care nazuim cu totii la nivel constient, dar care exista deja in noi, fiind mult mai accesibila decat ne imaginam, doar prin inversarea raportului intre Sinele Divin si Sinele terestru.

Apoi putem darui Intelepciune din Intelepciune, Iubire din Iubire, inmultind aceste daruri divine, spre bucuria intregului Pamant si spre Slava Creatorului. Fara teama! Nu vor seca niciodata pentru ca Izvorul e nesecat si etern.

Acest mesaj angelic va este oferit cu Iubire si Binecuvantare! ❤ ❤ ❤



2 gânduri despre „MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 20-26 MAI 2019”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura