MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 19-25 FEBRUARIE 2024

Ce poveste ne spunem? Ce poveste repetam? Evenimentele prin care am trecut au istoria lor, iar memoria noastra o contine si desi ne-am dori sau ni se spune sa lasam trecutul in urma, mai ales cand acesta este presarat cu suferinta, Arhanghelii ne reamintesc cat de importanta este mostenirea noastra de putere, dobandita prin culegerea lectiilor de intelepciune din acele experiente. Ne onoram Esenta noastra invatand din acel trecut. Spiritul ne incurajeaza disponibilitatea de a invata si a creste.

Suntem fiinte unice, cu talente extraordinare, insa ne vedem, ne percepem astfel? Sau ne autodepreciem, ne minimizam puterea, astfel incat sa fim acceptati? Sau toleram un mediu mai putin favorabil? Cum ne tratam?
Cum ar fi sa ne conectam cu puterea noastra de a co-crea realitatea? Altminteri, devenim producatorii unui film in care suntem protagonistii nevoiti sa joace roluri care nu li se potrivesc. Povestea in care suntem prinsi gaseste izvor in modul in care gandim, in conditionarile noastre, in experientele trecute, in asteptari si atasamente nefunctionale, bazate pe diverse temeri. Adevarul este ca avem tot ce e necesar pentru a construi altfel, spunandu-ne o poveste diferita, noua, impletind mai multe binecuvantari in viata noastra si in aceasta lume prin contributia noastra unica. Avem capacitatea cu totii de a ne imagina, de a privi dincolo de material, dincolo de ceea ce este deja, evitand capcanele proiectiei si ale dramelor infricosatoare. Astfel deschidem un camp potential uimitor, devenim un canal pentru o viziune mai inalta, acordata Voii Divine.

Sa ne antrenam in aceasta directie, lucrand in favoarea noastra si a celor din jur, raportandu-ne la Abundenta Sursei, creand, exersand din aceste radacini Divine, prin care curge seva Iubirii neconditionate. Sa ne impartasim cu bunatate, compasiune, atentia calda pentru noi si pentru ceilalti, cu empatie, cu emotii de tandrete si sensibilitate, dar si cu puterea si intelepciunea de a lucra binele superior. Acestea sunt solutii-balsam pentru toate domeniile vietii, constituind in acelasi timp si pansament pentru suferinta lumii.
O alta recomandare a Arhanghelilor este sa ne eliberam pe poverile perfectionismului, permitandu-ne darul de a fi pur si simplu umani, deschizand drum Miracolelor prin amabilitate. Vom fi inspirati, iar contributia fiecaruia dintre noi conteaza si este necesara.
In relatii, ni se spune sa invatam „dansul armonios”, constientizand dinamica pe care nu ne dorim sa o repetam, in timp ce experimentam cine suntem impreuna prin cea mai buna versiune a noastra.

Mesajul Apei ne vorbeste despre a ne exprima energia creatoare a sufletului nostru, mesaj care se leaga foarte bine cu cele transmise mai sus. Apoi, foarte important este sa ne pastram spatiul interior si exterior curat, iar asta inseamna si evitarea poluarii planetei, nu numai in mod concret, prin deseuri si substante poluante, dar si prin evitarea formelor-gand care pot altera echilibrul acesteia. De asemenea, ni se recomanda miscarea, respiratia constienta, contactul cu natura, care ajuta echilibrului nostru.

Acest mesaj angelic va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Un gând despre „MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 19-25 FEBRUARIE 2024”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura