MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 10-16 IUNIE 2019

Cand ne regasim zambetul sub orice provocare, dam un mesaj Sinelui terestru ca totul se afla sub controlul Sinelui Inalt. Dispunem de alegeri in fiecare moment si cu siguranta ingrijorarea si frica nu ne ajuta cu nimic. Mai mult, mesajul din zilele urmatoare are legatura cu infruntarea temerilor, cu tratarea acestora. Nu inseamna sa ne prefacem ca nu exista, ci cu analiza lor si vindecarea lor, apoi de abordare a situatiilor cu incredere si curaj. Sa cautam sa stam in preajma persoanelor care ne inspira sau ne pot ajuta este o varianta iarasi foarte buna.

Conectarea cu taramurile angelice, introspectia, meditatia ne ajuta, de asemenea, sa depasim situatii dificile. Acestea sunt menite sa ne invete lucruri, sa ne scoata la suprafata resurse pe care le neglijasem, ne imping de cele mai multe ori pe ruta corecta. Flexibilitatea ne ajuta in aceasta curgere a vietii. Viata insasi ne misca intr-un ritm natural, spre o anumita destinatie, pe care e foarte posibil ca sa nu o vedem. E ca si cum am fi un raulet… Sa ne bucuram de plimbare si atat…

Frica ne tine pe loc si ne blocheaza acest curs firesc. Atunci e ca si cum am inota impotriva curentului. Prin urmare, orice obstacol este in fata noastra acum, sa avem incredere ca e doar o oportunitate pentru regrupare, pentru reconsiderarea alegerilor, pentru a invata, pentru binele nostru cel mai inalt.

Dezvoltand sentimente de incredere, vom reusi cu usurinta sa renuntam la ceea ce nu ne mai foloseste, sa eliberam atasamentele izvorate din dorintele egoului si sa reusim sa-l punem, sub pavaza Esentei Spirituale.

Sunt semne ale schimbarii si ale imbratisarii acestei schimbari. Vantul transformarii poate aduce haos si furtuna, insa acestea sun doar temporare. Sa ramanem doar observatori pentru mai multa claritate, sa simplificam ce putem si sa ne corectam cursul prin decizii intelepte.

Ni se recomanda sa luam toate acestea ca pe niste exercitii spirituale de dezvoltare a muschilor credintei, ai increderii in noi si in capacitatile pe care le avem, tot atatea daruri divine, fara sa picam in capacana victimizarii si a perceptiei inguste.

Arhanghelul Chamuel ne insoteste prin Lumina iubirii, conducandu-ne in directia cea mai potrivita. Contactul cu acest Inger minunat, care vede toate toate cele ascunse, ne ajuta foare mult. Deschiderea inimii si amplificarea energiei iubirii ne ajuta din nou sa transmutam energiile nefavorabile.

Tot cu noi este si Arhanghelul Rafael , care vine cu un mesaj legat de hrana. Hrana fizica si hrana spirituala, amandoua sunt extrem de importante pentru echilibrul aici, pe Pamant. Hrana fizica ne poate ajuta si ea sa ridicam vibratia energetica, in asa fel incat hrana spirituala sa fie mai rapid si mai eficient racordata Sursei. Sanatatea structurilor noastre ne reclama mai multa atentie cu hrana!

Mesajul Apei vine cu intelepciunea iubirii neconditionate si manifestarea acesteia in acest plan, cu echilibrul dintre cele doua aspecte ale noastre, feminin si masculin, lunar si solar, a celor doua energii yin si yang. Echilibrul aduce bucurie, iar bucuria rezoneaza cu ceea ce de fapt suntem.

Acest mesaj angelic va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

2 gânduri despre „MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 10-16 IUNIE 2019”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura