MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 15-21 IULIE 2019

Primele zile ale saptamanii in discutie vin cu recomadarea Ingerilor pentru hrana, sa remarcam felul in care ne afecteaza alimentele si bauturile pe care le consumam. Vitalitatea pe care o avem este direct proportionala cu tipul de hrana consumat. Nu exista acelasi sablon pentru toata lumea, astfel incat fiecare are propriul standard, care se poate modifica in timp. E util sa tinem cont si de necesitatile corpului , dar si de cele ale Spiritului.

Binecuvantarea hranei echivaleaza si cu un soi de alchimie a alimentelor, o magie divina, care ne ajuta sa marim gradul nutritional, dar si sa schimbam vibratia energetica a ceea ce consumam, sa ne daruim cu adevarat energia de care corpul nostru are nevoie. Arhanghelul Rafael este prezent sa ne ajute sa vindecam raportul nostru cu hrana, pentru un corp sanatos, ne ajuta sa discernem ceea ce ne este de folos, dincolo de obisnuinte. Acest lucru echivaleaza si cu o responsabilitate penru ceea ce mancam sau bem, de proiectiile mentale asupra alimentelor consumate, de emotiile care insotesc aceste proiectii.

In mesaj este prezent si Arhanghelul Sandalfon, Mesagerul rugaciunilor noastre catre Dumnezeu, ceea ce inseamna ca este un timp potrivit pentru rugaciune si meditatie, pentru cultivarea pacii interioare, pentru dezvoltarea rabdarii in legatura cu planurile pe care le avem. Prin rugaciune si meditatie suntem calauziti spre Iubire, la transcenderea limitelor gandirii, la intelegerea procesului iertarii si importanta lui pentru propria vindecare.

Tindem de multe ori sa ne departam de la ruta potrivita scopului sufletului, insa Ingerii ne conduc intelept unde trebuie, ne aduc claritatea de care avem nevoie. Sigur ca toate mesajele lor nu pot fi „auzite” din zgomotul mintii sau prin furtuni interioare, de aceea devine vital sa ne armonizam interior, sa cultivam ganduri izvorate din templul inimii si sa pastram credinta ca pe un far luminos, care ne poate conduce si prin intuneric.

Este un timp perfect si pentru studiu, pentru a ne cunoaste mai bine, sa intelegem mai mult. Suntem pregatiti prin Lumina Creatorului sa avansam, sa fim deschisi ideilor noi si informatiilor si mai ales sa apreciem lucrurile exact asa cum sunt, iar asta inseamna prezenta, fara sa ne mai agatam de ceea ce ni s-ar parea ca ar trebui sa fie.

De asemenea, Drag Suflet, observa si care sunt nuantele de care esti atras in zilele ce urmeaza, ce parfumuri iti plac sau simti, uneori fara a fi prezente fizic, acestea reprezinta indicii care te conecteaza cu ceea ce ai nevoie pentru momentul actual. Sunt semne ingeresti, care intentioneaza sa-ti „incalzeasca” inima spirituala „, energiile lucrand pe deschiderea acestui centru, asa ca receptivitatea, eliberarea rezistentei optimizeaza acest proces.

Mesajul Apei ne aduce in atentie energia inalta a gratitudinii, pentru cele primite si pentru cele care urmeaza sa le primim. Apa ne sustine intelepciunea emotiilor, oglinda a ceea ce se intampla cu noi. Ne mai reaminteste de Lumina existenta in fiecare din noi, diminuata de restrictiile impuse de asteptarile incadrate in tipare. Pentru a fi pe deplin prezenti in propria viata, e necesar sa ne descoperim aceasta Lumina si sa-i permitem sa straluceasca fara teama. Sinele autentic nu poate fi asezat in formele inflexibilitatii, o cutie in care libertatea autenticitatii nu poate fi exprimata.

Atentie si la semnele dezechilibrului, determinate de gandirea sau comportamentele obsesive, care cauta eliberarea in moduri care nu o pot oferi. Increderea in fluiditatea vietii, eliminarea a ceea ce nu ne mai foloseste si conectarea la Lumina interioara ne ajuta sa exprimam Sinele Superior, sa aducem primavara in Suflet si in Viata!

Acest mesaj angelic va este oferit cu Iubire si binecuvantare ! ❤ ❤ ❤

2 gânduri despre „MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 15-21 IULIE 2019”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura