MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 23-29 AUGUST 2021

Ni se pare uneori ca oportunitatile trebuiau sa ne conduca spre ceva mai bun, fie afacerea pefecta, fie persoana perfecta, fie situatia perfecta… Si totusi, totul se destrama sub ochii nostri uimiti. Ei, bine, este posibil ca sincronicitatile sa se reuneasca ca sa ne ofere o lectie esentiala evolutiei noastre. Spiritul ne cunoaste si stie de ce anume avem nevoie, ghidandu-ne intr-un mod care nu poate fi explicat rational, cel putin, nu la momentul respectiv. Ne-ar ajuta enorm sa fim orientati spre beneficiul din spatele a ceea ce se intampla, in loc sa fim prinsi in drama dezamagirii.

Timpul petrecut in natura, retragerea din zgomotul cotidian ne permit sa ne reincarcam energetic si sa ne ancoram in prezent. Restabilirea unui bioritm armonios este in stransa legatura cu eliberarea de stres si surse de anxietate. Arhanghelii Sandalfon, Ariel, Mihail si Raguel si Gabriel sunt alaturi de noi si ne conecteaza cu compasiunea si bunatatea, cu recunostinta si increderea. Creativitatea este stimulata, relatiile cu cei din jur sunt favorizate pe baza asezarii relatiei cu sine. Cand ne acceptam si ne iertam pe noi insine, putem oferi mai multa energie iubitoare celor din jur. Un model al iertarii si al compasiunii, al sensibilitatii si al bunatatii este Maica Domnului, un simbol al virtutilor dumnezeiesti, in care puterea si blandetea se imbina divin. Dumnezeu se exprima prin aceste virtuti si ne daruieste acces deplin la aceste aspecte ale Sale, prin intentie pura, focalizata pentru dezvoltarea iubirii neconditionate, construind expresia noastra cea mai inalta in fiecare moment.

O alta recomandare este sa ne eliberam si de povara perfectionismului si a tendintei de a dramatiza totul. Sa zambim mai mult, sa invatam sa fim mai buni, mai intelegatori, constient sa lucram la fatete pe care le putem imbunatati, stiind ca acestea au radacini profunde in structurile noastre. Magia se intampla cand suntem in parteneriat cu Spiritul.

Mesajul Apei rezoneaza cu Intelepciunea si Puterea. Puterea este amplificata prin respectul de sine, iar Intelepciunea prin promovarea Armoniei.

Acest mesaj angelic va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura