MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 24-30 OCTOMBRIE 2022

Arhanghelii Haniel, Jofiel, Raguel, Mihail, Gabriel si Rafael ne invita sa adoptam pozitia de martor, observand ce functioneaza si ce nu functioneaza in viata noastra, ce e bun si ce e mai putin bun, fara sa osandim nimic, si, asemenea vulturului, care are abilitatea de a privi inainte, sa desfasuram cea mai frumoasa viziune, creand cea mai frumoasa realitate.

Suntem protejati spunand DA! Spiritului, astfel incat sa nu pierdem altitudinea vulturului, depasind obstacolele. Suntem pregatiti pentru provocarile care apar in cale, chiar daca nu ne simtim „echipati” corespunzator. Sa avem incredere in intuitia noastra poate parea inspaimantator cand nu i-am dat credit. Momentul este potrivit pentru motive pure si actiuni curajoase. Rabdarea este pusa la incercare, la fel si credinta. Sunt foarte multe lucruri bune care se indreapta spre noi chiar acum, dar atentie cum gandim: poate credem ca nu sunt posibile sau ca nu le meritam. Este vorba despre abundenta, ca stare naturala a fiecaruia, inainte de a ne proiecta restrictiile asupra ei, care sunt tot atatea conditionari.

Oportunitatile sunt aici, sincronicitatile sunt menite sa ne sustina visele, insa este posibil sa fim stimulati cu prea multe informatii, pierzand adevarul ca totul e bine. Ni se atrage atentia si asupra supraincarcarii empatice, care apare cand ne conectam la nelinistea colectiva, la teama de schimbari si incertitudini iminente, lucru care poate deveni de necontrolat. Cheia este restabilirea credintei in Puterea Divina, stiind ca suntem un canal pentru binecuvantarile vietii, pe care le putem impartasi si altora. Deschiderea inimii cu compasiune si iubire ne ajuta la extinderea constiintei, contribuind la binele acestei tesaturi uriase din care facem parte cu totii, serviciul planetar.

Arhanghelii ne mai recomanda sa gasim timp pentru pauze, sa respiram mai mult, sa gasim, prin meditatii, martorul interior, acela care nu este prins in nicio drama, pentru ca nu intra in polaritate. Acest observator constituie o marturie sacra, ne elibereaza de ritmul liniar, cauzal, al cotidianului, iar simplu act de a vedea miezul problemei poate produce rezultate, transformari.

Mesajul Apei ne recomanda sa acordam atentie propriilor vise, fapt care se leaga cu necesitatea de a ne asculta intuitia, amintita la inceput. Putem primi raspunsuri, calauzire, prin intermediul viselor. De asemenea, este momentul sa iesim din situatii care nu ne mai folosesc si sa regasim curajul de a face schimbari sanatoase, deschizand inima spre fericire, bucurie si binecuvantare.

Acest mesaj angelic va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura