MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 17-23 IULIE 2023

Iubirea, inima materiei, ne indeamna sa vedem dincolo de iluzia unei perceptii superficiale, ne ajuta sa descifram semnele universului, recunoscand un oracol viu in tot ce ne inconjoara. Sa acordam atentie semnelor, ni se recomanda. Sa nu ne lasam inselati de aparente, ci sa ramanem conectati cu Esenta noastra, cautand raspunsurile in noi. Ni se reaminteste ca viata nu e o cursa sau o competitie, sa invatam sa fim in flux cu ceea ce vine, miscandu-ne cu gratie, incredere si credinta ca Abundenta Divina ne este disponibila si acum, si in viitor. Primim mesaje sacre si personale. Spiritul ne iubeste si ne ajuta sa ne conectam cu darurile care ne apartin, aliniindu-ne planului Divin, acordat binelui superior. Am putea spune ca intram intr-o perioada de lapte si miere, corespunzatoare zonei autenticitatii, hraniti tangibil si subtil, in acelasi timp, receptivi la posibilitatile nelimitate din Univers. Gandurile si sentimentele pot fi dulci cand inima este hranita cu recunostinta. Conectati cu Adevarul Dumnezeiesc, suntem expresii unice ale Divinului, iar Miracolul devine nu numai o alegere, dar si un mod de a vedea lumea. Suntem ajutati sa intelegem importanta discernamantului spiritual, precum si misterul alchimizarii, pentru o trasformare profunda a aspectelor inferioare ale fiintei. Natura si muzica ne ajuta foarte mult, la fel, rugaciunea si meditatia, pentru intelegere, echilibrare si vindecare. Inspiratia, creativitatea sunt sustinute, suntem calauziti in cele mai potrivite directii pentru sanatatea si implinirea sufletului.

Mesajul Apei ne invita sa descoperim dimensiunea profund vindecatoare a iertarii si a compasiunii, sa ne raportam la ceilalti hranind Lumina din fiecare. Ni se mai atrage atentia asupra tendintelor de catastrofizare si ne invata sa evitam inradacinarea in sentimente de lipsa, ca si utilitatea folosirii productive a imaginatiei, lucrand in directia manifestarii celor mai profunde dorinte ale inimii, iar nu recreand din nou si din nou imaginea dezastrului.

Acest mesaj angelic, in care sunt prezente energiile Arhanghelilor Raziel, Raguel, Jofiel, Gabriel, Ariel, Mihail, Zadkiel, va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura