MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 8-14 APRILIE 2024

In aceasta perioada sunt favorizate darurile spirituale si ar fi util sa invatam sa avem incredere in intuitia noastra. Schimbarea reala a constiintei este necesara pentru un progres autentic. Structurile limitative sunt provocate, zdruncinate, scuturate, iar acest lucru inseamna transformare, iar transformarea nu e confortabila. Este foarte probabil ca lumea noastra interioara sa ne ceara o reevaluare, o revizuire completa, astfel incat o intuitie buna va putea gasi iesirea din labirintul indus prin Sinele fals.

Conexiunea cu Spiritul, mentinuta prin meditatie, rugaciune, contemplatie, ne ajuta sa renuntam la presupuneri, la atasamente nefunctionale, la judecati, critica, pentru a gasi unghiul unei perspective superioare, fara sa mai apelam la raspunsuri automate, la reactii conditionate, repetand modele vechi.
O perspectiva mai inalta ne-ar putea face sa nu mai blamam obstacolele, ci mai degraba sa fim deschisi catre o cale noua.

Toate aspectele vietii noastre sunt sustinute prin energiile curente, sunt multe oportunitati si depinde de noi sa le putem accesa. Fiecare experienta pe care o avem este un dar. Putem vedea insa lucrurile astfel? Ce ne aduce? Cel mai dificil pentru mintea umana este sa gaseasca beneficiul intr-o situatie, circumstanta provocatoare, ramanand astfel concentrata pe disconfort. Si totusi, toate usile sunt deschise, invitandu-ne sa exploram terenuri mai inalte, sa vedem prin Ochii Sacrului, sarbatorind dansul vietii. Suntem invitati, de asemenea, sa actionam din Unitate, spre binele cel mai inalt, culegand sentimente profunde de iubire, armonie, pace, de binecuvantare Divina. Totul are valoare, chiar si cele mai frustrante provocari. Sa cautam Lumina, recunoscand lectiile spirituale.

Sa fim indrazneti este calea actuala, chiar daca nu avem o harta pe care s-o urmam pentru siguranta mintii terestre. Si cand spun acest lucru nu inseamna ca mintea este nefolositoare, dimpotriva, aceasta va trebui sa se adape din Intelepciunea Divina, sa gaseasca racord permanent la scopul implinirii sufletului, slujind binelui superior. Sa lucreze cu inima, astfel incat gandurile, sentimentele si actiunile noastre sa fie congruente.
Ni se recomanda sa fim indrazneti in ciuda aparentei dezordini, actionand cu increderea ca totul va fi bine. Nu e simplu cand ne-am ancorat foarte profund in materie, ignorand practica spirituala si ghidarea interioara. Aceasta indrazneala e un salt de credinta, ce presupune un risc pentru materia atasata unui anumit rezultat, insa puterea propriei esente se doreste a fi trezita in integritate si Adevar. Iar acest lucru se face in parteneriat cu Divinul. Din aceasta pozitie, nu exista greseala.

Un alt mesaj este o chemare la calea rabdarii si a compasiunii. In acelasi timp ni se vorbeste despre smerenie, despre a fi invatabili si flexibili, fapt care ne va cali pentru noi responsabilitati.

Mesajul Apei ne indruma sa stam mai des in natura, sa respectam ritmul natural al propriului corp, ajutandu-l sa se elibereze de stres, de tensiuni, de griji. Aducandu-ne mai multa bucurie in noi, ne putem conecta mai usor cu darurile noastre, fara sa mai accentuam drame. Respiratia constienta creste energia vitala in corp, cand setam aceasta intentie. A ne face timp pentru noi insine este o alta recomandare pentru zilele urmatoare. Indrumarea este si pentru alimentarea puterii imaginatiei, condusa de inspiratie, de intuitie, de Sursa gandirii Inovatoare, pentru a crea ceea ce ne dorim, cu deschidere pentru ceea ce vine spre noi, acest lucru insemnand ca am putea beneficia de exact muzica pe care inima noastra o doreste.

Acest mesaj angelic va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura