MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 2-8 AUGUST 2021

In zilele urmatoare sunt alaturi de noi Arhanghelii Mihail, Raziel, Rafael, sustinandu-ne procesul de transformare, prin practica spirituala. Abilitatile naturale de vindecare sunt amplificate, iar curajul este activat prin distrugerea tiparelor neproductive. Se naste o noua perspectiva, potentialul neexplorat devine accesibil.

Ar fi bine sa fim atenti in ce directii aluneca gandurile noastre. Sa observam care sunt gandurile care hranesc acele convingeri care ne intretin starea de victima. Radacinile credintei se cer a fi consolidate, bagajele emotionale curatate de ceea ce nu mai este in folosul nostru, astfel incat intuitia sa fie conectata cu usurinta Sursei Dumnezeiesti.

Un alt mesaj este legat de renuntarea la teama, creand drum Miracolelor, deschise prin rugaciune, aceasta fiind intarita prin credinta. Practica meditatiei, ca si rugaciunea eleveaza aspiratiile inimii.

Totul din lumea exterioara este o reflectare a lumii interioare. Cum este aceasta lume interioara? Ce emotii sunt capturate in aceasta lume interioara? Este necesara o evaluare.

Practica recunostintei ne angajeaza intentiile pe ruta unei vieti implinite. Recunostinta incepe insa cu fiecare respiratie. Sa constientizam acest lucru deschide camp manifestarii dorintelor noastre.
O alta sugestie este sa evitam comparatiile cu ceilalti, concentrandu-ne pe darurile noastre speciale, pentru a le putea activa, dezvolta, folosi spre binele cel mai inalt al tuturor. Traim intr-un univers fascinant, putem sa-l percepem astfel?

Pe de alta parte, exista si posibilitatea ca noi sa ne diminuam propria stralucire crezand ca astfel vom fi mai usor acceptati de ceilalti. Poate toleram un mediu care nu ne sustine prea mult. Cum ar fi insa sa exersam altceva si altfel, sa spunem o alta poveste despre noi, autodefinindu-ne in termeni apreciativi, conectandu-ne la capacitatea noastra de cocreatori ai popriei realitati, impletind firele armonioase ale unui destin implinit?

Mesajul Apei ne recomanda sa tinem seama de emotiile pe care le avem si de legatura lor cu organele din corp. Cand vibratia unei parti a corpului este tulburata, tot corpul este afectat. Atentie la pancreas! Sa-i daruim iubire pentru echilibrare si vindecare. Putem face acest lucru insa nu numai cu pancreasul, ci si cu fiecare organ, celula, particula din noi.
Un alt mesaj este de a considera Pamantul un loc sacru, de a ne conecta cu Sacrul, de a cultiva bucuria si Iubirea pentru intreaga lume.

Acest mesaj angelic va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura