MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 9-15 august 2021

Zilele urmatoare vin cu oportunitati importante. Este momentul sa nu mai tinem cu dintii de ceea ce trebuie sa se sfarseasca, astfel incat ceva mai bun sa-i poata lua locul. Ceea ce nu functioneaza in viata noastra trebuie lasat sa plece, sa „moara”, fara teama, lupte si fara intristare. Suntem pe cale sa renastem, da. E o regenerare necesara, sustinuta de Arhanghelii Rafael, Raziel si Chamuel. Ni se recomanda sa nu ne lasam condusi de teama si nici sa ne lasam imbroboditi de minciuni, ci sa privim in profunzime lucrurile, inclusiv in fantana propriului suflet, evaluandu-ne onest motivatiile din spatele actiunilor noastre.

Adevarul este esential si povestea pe care ne-o spunem sau care ne-o spun ceilalti, daca nu il reflecta, nu are substanta si mai devreme sau mai tarziu se va destrama oricum.

Intelepciunea culeasa din propriile experiente este cheia acum. Transparenta este necesara pentru a fi cu adevarat imputerniciti. Se dezvaluie puterea a ceea ce este adevarat si autentic. Orice alta cale duce la un punct mort.

Daca asteptam momente in care nu exista niciun risc, e posibil doar sa amanam si sa amanam la infinit, lasandu-ne condusi de teama. Daca frica ne retine, sa ne dam voie sa o privim direct in „ochi ” si stam de vorba cu ea… Se va retrage, facand loc curajului necesar unei miscari indraznete, care va rupe niste lanturi vechi, creand posibilitatea unui „zbor liber”. Parteneriatul cu Spiritul ne ajuta sa accesam propriile resurse, sa dezvoltam mai multa siguranta si incredere in procesul vietii, sa facem pace cu „umbra” noastra, s-o alchimizam in lumina.

Toate sunt oportunitati pentru a pune ordine in noi si in aspecte din viata noastra, fie ca sunt legate de studiu sau profesie, fie de relatii.

Mesajul Apei bine cu speranta, care va hrani puterea interioara, cu intelepciunea ascultarii propriilor emotii si decantarii mesajelor pe care acestea ni le transmit, precum si cu intelepciunea iubirii si a compasiunii pentru cei din jur.

Acest mesaj angelic va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura