MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 31 IULIE-6 AUGUST 2023

Incercarea de a intelege totul intr-o maniera logica nu va functiona totdeauna. Este si cazul perioadei analizate, cand ni se recomanda sa ne odihnim mintea si meditam sau sa facem ceva creativ, fara sa ne grabim sa tragem concluzii rationale. Cel mai probabil, actionand pe baza acestora, vom da de rute false, blocandu-ne.
Sa ne reamintim ca parteneriatul cel mai important pe care il putem avea este cel cu Spiritul, conectat, desigur, Sursei Absolute, iar practica spirituala, cum ar fi rugaciunea, meditatia, ne poate ajuta sa ramanem concentrati pe cocrearea realitatii cu acesta. Sa cerem calauzire, inspiratie si claritate Sursei, sa cerem asistenta pentru ceea ce urmeaza sa facem, pentru ca suntem cu adevarat sprijiniti.

Provocarea pe care o avem tine de deschiderea inimii, pentru a ne putea elibera de tot ceea ne tine departe de a primi Iubirea lui Dumnezeu, in vederea manifestarii unei stari de bucurie autentice. Forta Adevarului va triumfa, libertatea interioara, de asemenea, iar discernamantul spiritual ne va sustine calea potrivita, sub protectie divina, pentru a ne duce la indeplinire toate aspiratiile benefice. Suntem atrasi spre Lumina, in tot acest timp, intelegand prin Lumina, resursele de putere, dumnezeiesti, necesare drumului vietii noastre aici, acordat planului divin. Ni se recomanda sa facem pace cu trecutul, desprinzandu-ne de acesta, energiile in curs fiind menite sa ne ajute in procesul vindecarii, in urma traumelor, pentru integrarea lectiilor valoroase necesare cresterii noastre. Culegem picaturile de intelepciune si deschidem drum nou, spre Lumina, cum spuneam mai devreme, cu entuziasm,deschidere si optimism pentru ceea ce urmeaza sa traim si sa invatam. Pentru ca, da, invatam permanent. Si, daca suntem deschisi si conectati Sursei, culegem daruri si haruri, spre a putea sa lucram binele mai inalt.

Mesajul Apei ne recomanda sa nu ne pierdem in detalii si supraanalize, sa iesim din capcana perfectionismului si sa evitam extenuarea, stresul, anxietatea, iesind din situatii critice si nesanatoase, purificandu-ne viata cu Iubire, pregatindu-ne pentru ceva mai bun. Sa fim mai blanzi cu noi, sa stam in puterea si adevarul nostru, prin cunoasterea interioara, avand o masura in toate, mentinand echilibrul structurilor.

Acest mesaj angelic, in care sunt prezente energiile Arhanghelilor Mihail, Rafael, Gabriel, Metatron, Zadkiel, Ariel, Raziel, Uriel, Sandalfon, Amethyst, Zadkiel, va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura