MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 28 AUGUST – 3 SEPTEMBRIE 2023

Dragi Suflete, suntem ghidati, impulsionati prin energii foarte puternice in directia vindecarii ranilor sufletesti, pentru sustinerea procesului de restaurare naturala a sistemului fizic, mental, emotional. Suntem inspirati sa transcendem iluzia si sa iesim din vechile obiceiuri, din inertie, elevandu-ne energiile, atragand fortele potrivite evolutiei noastre spirituale, pentru a ne alinia planului dumnezeiesc. Conexiunea cu Sursa Divina ne ajuta sa dobandim o intelegere superioara a tuturor aspectelor analizate, intuitia este amplificata. Libertatea interioara se trezeste si se accentueaza prin incredere in sine si prin intentia de a accesa o perspectiva superioara.

Suntem foarte iubiti si protejati, condusi catre progres si adevar. Ni se arata impermanenta lucrurilor, ni se reveleaza idei stralucite, generatoare de oportunitati importante, care ne pot capta atentia, asemenea unor scantei de inspiratie, care palpaie in constiinta noastra, cerandu-ne sa le urmam. Ni se recomanda sa nu le negam, ci sa exploram pentru a dobandi mai multa claritate. Este precum pasul inainte si lumina care-l arata, fara sa vedem insa dinainte intreaga cale… Sa-l facem cu incredere, fara teama. Calea se va construi prin fiecare pas facut, urmand Lumina. Si nu e orice cale, ci calea binelui mai inalt.

Ni se mai spune ca trecutul, exact asa cum a fost, nu este un timp irosit, ci unul in care am invatat lectii valoroase, care au contribuit la cresterea noastra. Chiar daca mai exista tristete, durere sau dezamagire, sa lasam aceste emotii sa treaca prin noi, pentru ca in curand se vor transforma. Aceasta alchimie este un dar spiritual, din care putem extrage comori de intelepciune si putere, permitand ca frumusetea sa apara din uratenie, trezind potentialul divin din noi.

Ajutorul ne este disponibil in toate ariile vietii in care avem nevoie de un impuls, insa depinde cat de deschisi, cat de receptivi suntem in aceasta directie. Oameni potriviti pot aparea la momentul perfect. Se pot intampla miracole. Prin urmare, incredere si credinta.

Mesajul Apei ne reaminteste sa ne armonizam chakrele, pentru a ne elibera de ranile trecutului. Sa ne acordam timp zilnic pentru echilibrarea acestora. Pacea interioara este un alt aspect la care avem de lucru. Sa fim atenti la semne, unele, sub forma mesajelor repetitive, altele, in vise. Sa acordam atentie persoanelor din jurul nostru, prin intermediul carora putem primi informatii esentiale evolutiei noastre, sa cooperam cu acestia spre binele superior. Si nu in ultimul rand, sa ne bucuram de viata si sa hranim bucuria, s-o urmam.

O afirmatie buna ar fi: Eliberez acum tot ceea ce nu mai serveste fericirii mele, sanatatii si pacii mintii.

Acest mesaj angelic, in care sunt prezente energiile Arhanghelilor Mihail, Rafael, Uriel, Ariel, Gabriel, Zadkiel, Raguel, Chamuel, Haniel, Sandalfon, Metatron si nu numai…, va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura