MESAJUL INGERILOR SI AL APEI PENTRU SAPTAMANA 21-27 AUGUST 2023

Este un timp al transformarilor radicale si ni se recomanda sa iesim din energia distructiva a propriilor ganduri, care ne pot arunca in mlastina nefericirii, in negativitate, in autocritica, in judecati dure la adresa noastra, care vor fi proiectate in exterior. Comparatia nu ne ajuta, focusarea pe ceea ce credem ca ne lipseste, de asemenea. Mai mult, vor genera stari de nemultumire, care vor magnetiza o intensa nemultumire. Sa iesim din drame si sa nu cream drame, ci mai degraba sa ne reamintim ca totul este in continua schimbare, transformare si ca, indiferent de perioada prin care trecem, sunt doar etape care vor fi depasite. Concentrarea pe aspectele frumoase ale vietii, pe recunostinta pentru ceea ce avem, indiferent cat de marunte par, ne ajuta sa tesem magic dorinta profunda a inimii, primind suportul Universului. Prin urmare, sa fim mai buni, mai blanzi si mai iubitori prin ceea ce gandim, spunem si facem.

Este o saptamana in care sincronicitatile sunt prezente, prietenii de incredere sunt aproape, in care miracolul iertarii lucreaza vindecarea la niveluri profunde, contribuind la deschiderea inimii si la echilibrul intregului sistem.

Pot iesi la suprafata adevaruri profunde, in mod spontan, sau suntem condusi catre adevar, purificandu-ne relatiile cu ceilalti, alchimizand emotiile inferioare. Miracolul este manifest, in moduri neimaginate, ajutandu-ne sa transcendem anumite acumulari karmice nefaste sau sa vindecam suferinte de orice natura. Realitatea prezenta, ca reflexie a realitatii Divine, se armonizeaza pe masura ce consolidam relatia cu Divinul , regasindu-ne calea autentica si menirea divina asumata pentru aceasta existenta. Ni se atrage atentia destul de mult asupra dimensiunii dumnezeiesti vindecatoare, linistitoare a iertarii, precum si asupra trezirii starii de compasiune, care ne conecteaza cu Lumina din ceilalti, ca solutii la probleme pe care le avem sau le intampinam. Meditatia si contemplatia ne ajuta sa ridicam frecventa vibratiei, la fel si rugaciunea, prin reconectarea cu Sursa Divina.

Mesajul Apei ne inspira sa facem pace cu trecutul, astfel fiind mult mai deschisi sa primim si sa daruim iubire. Ranile vechi, deseori din copilarie, ne pot bloca accesul la bucurie si fericire, prin repetarea acelorasi tipare nesanatoase, pe care, posibil, sa nu le constientizam. Copilul nostru interior are nevoie de noi, sa-i acordam, asadar, atentie si iubire. Acest lucru va fi asemenea unei vieti noi, ca o gura de aer proaspat sau ca trezirea primaverii, care infloreste toata natura. Iubirea in relatii, dar si parteneriatele sub toate formele sunt foarte bine sustinute, entuziasmul si pasiunea se trezesc, inima se umple de bucurie. Apar motive pentru a fi optimisti, noi oportunitati ne reamintesc ca abundenta Sursei ne este disponibila. Aceasta viata noua, reinnoire ne infuzeaza proiectele, munca, ideile creative, relatiile, iar potentialul interior este reactivat.

Acest mesaj angelic, in care sunt prezente energiile Arhanghelilor Jeremiel, Rafael, Mihail, Jofiel, Gabriel, Uriel, Chamuel, Raziel, Zadkiel, Sandalfon, Metatron, va este oferit cu iubire si binecuvantare! ❤ ❤ ❤

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la MEDICINA SUFLETULUI

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura